Preguntes i Respostes

Ordre de preferència en preinscripció

Comentaris

1

Hola,

tinc les mateixes opcions d'entrar en un Grau Universitari quan no és la meva primera opció en la presinscripció? Penalitza d'alguna manera ?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Les teves preferències no et penalitzen de cap manera. Simplement, accediràs a una universitat o a una altra en funció de la teva nota d'accés!

Si en la primera assignació no t'han acceptat a la teva primera preferència, és a dir, que t'han assignat a una plaça entre la 2a i la 8a opció, encara no està tot perdut! Pots esperar a la 2a assignació de places. Si llavors, tampoc és el cas, podràs activar el botó "Continuar en el procés de reassignacions" i, potser, encara tindries possibilitats. Sempre que esperis a una nova assignació o reassignació, la plaça que et donaran serà la mateixa o millor en el llistat de preferències, mai pitjor.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.