Preguntes i Respostes

PAP

Comentaris

1

L'any passat vaig fer la selectivitat al setembre, em vaig quedar sense plaça a la segona opció i per entrar a la primera em va faltar un punt i aquest any no se si nomes presentar-me a la fase especifica per pujar aquest punt o fer la selectivitat sencera per si de cas. Vull ser mestre i m'han dit que aquest any es obligatori fer les PAP. Jo he de fer les PAP encara que l'any passat aproves català i castellà de la selectivitat? Moltes gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola, Irene!

Per accedir als Graus de Mestre, la PAP ha sigut obligatòria des del curs 2014-2015. El que canvia aquest any són les matèries de la PAP. Fins aquest curs, eren català i castellà i ara són unes altres. Però si vas aprovar el català i el castellà de la Selectivitat de l’any passat no has de fer la PAP del 2017.

Sobre repetir algunes assignatures de la Selectivitat per millorar la nota, t’ho recomanem! Mai se sap quant pot pujar o baixar la nota de tall d’un any a l’altre, així que més val assegurar el tret! No et preocupis i presenta’t a la fase general i/o a l’específica: encara que treguis una nota més baixa aquest any, sempre se’t guardarà la qualificació més alta. Per tant, podries repetir assignatures de la Selectivitat més d’una vegada però MAI podries tenir-la més baixa.

Repetir o no la Sele depèn del teu temps i la teva motivació, però t’ho recomanem i t’enviem ànims si fer-ho et pot ajudar a arribar a fer allò que vols.

Si encara no ho has fet, et recomanem que et registris al nostre web, i així rebràs les notícies més importants sobre els Graus d’Educació, la Selectivitat o la Preinscripció Universitària.

Fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.