Preguntes i Respostes

PAP

Comentaris

1

Hola, he suspes les PAP ordináries, estic molt indecisa i no sé que fer no on preinscriure'm.

Em puc preinscriure a la convocatoria de juny a diferents graus i un d'ells pot ser Educació Primária( el que tenia intenció de fer al principi) encara que no tingui aprovades les PAP?

Amb la preinscripció de Juny on consta que no puc acreditar les PAP, em pot servir per al Setembre quan pugui acreditar les PAP( si le aprovo en la convocatroria de juliol)? O llavors he de tornar a fer una nova preinscripció a Setembre i no es tindrá en compte la meva demanda de plaça de juny?

 

Moltes grácies!

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Ens sap greu :(

  1. No, no podràs preinscriure't... Quan arribis a la pantalla on escollir les teves preferències universitàries, no podràs seguir endavant si esculls un grau que requereix la PAP que has suspès! Si esculls un altre grau que no requereixi PAP, si que podràs continuar amb la Preinscripcó. 
  2. Si no canvies d'opinió, hauràs de fer una nova Preinscripció Universitària a la convocaròria de setembre, ja que hauràs de repetir la PAP sí o sí.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.