Preguntes i Respostes

passar de grau

Comentaris

1

Bones, estic cursant el CGM de cures d'auxiliar d'infermeria, vaig optar pel cicle per estaviar-me fer Baxtiller i assignatures que no m'interessen. M'han dit que per passar del grau mitg al superior he de fer el curs pont que dura 1 any, he llegit que hi ha alguna manera d'estaviar'm-ho, vull fer el CGS de laboratori que és de la mateixa branca sanitaria. Com he de fer-ho?? Moltíssimes gràcies!

Comentaris

Redaccio

Hola, RUTH9GS!

Ja que es tracta d’una pregunta més relacionada amb la formació professional, et recomanem que la facis al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Pots trucar (93 400 69 00) o anar-hi presencialment (C/ Via Augusta, 202-226, Barcelona).

Gràcies per escriure’ns i molta sort amb el CFGS! ?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.