Preguntes i Respostes

Pedagogia o educacio infantil i primaria?

Comentaris

1

Hola, ara cursaré segon de batxillerat i tinc dubtes respecte que estudiar posteriorment dins de l'ambit educatiu. Estic entre cursar el grau de pedagogia o be, educacio infantil i primaria. 

En un futur m'agradaria treballar en una escola Waldorf, Montessori...o be amb alumnes amb necessitats educatives especials (NEE), o d'orientadora escolar. Encara ho he de definir ben be. 

Tambe, m'agraria saber les semblances i diferencies dels dos graus que menciono, sortides professionals...

Gracies!

Nerea 

Comentaris

carla.roca

Hola, Nerea,

Pedagogia i Educació són dos graus diferents, tot i que els dos estan relacionats amb l’acompanyament a la infància.

Si vols ser mestra, el teu grau és Mestre/a d'Educació Infantil, Primària o Doble Grau en Infantil i Primària (menció en llengua anglesa).

Si vols acompanyar infants però no des de la professió de mestre/a, sinó, per exemple, fent assessorament, orientació, coordinació o direcció de centres socioeducatius i culturals, dissenyant materials educatius, etc. llavors podries fer Pedagogia.

Si tens clar que vols treballar en una escola Waldorf o Montessori, la base de la formació de Mestre/a i la de Pedagogia t’hi poden portar, tot i que hauràs de fer una formació complementària i especialitzada. Per exemple:

Estaria bé que aquests dubtes els poguessis resoldre parlant amb un/a professor/a d’universitat, que potser et podrà donar més detalls que nosaltres.

Si vols, et podem posar en contacte amb la coordinadora dels graus en mestre i del màster de Montessori de la UVic perquè en pugueu parlar amb més profunditat.

Si t’interessa, ens ho dius i li passem el teu contacte perquè t’escrigui o et truqui!

 

Esperem haver-te ajudat :)

Gràcies per escriure'ns i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals