Preguntes i Respostes

PERIODISME

Comentaris

1

Bon dia: 

El meu fill està estudiant 1er de batx, i no li va molt be, s´està plantajant començar un grau mitja,  pero no sabem quin seria el millor,  per posteriorment fer un grau superior enfocat al periodisme. 

 

Gracies

 

Ester

 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Ester!

La veritat és en el catàleg de cicles formatius de grau mitjà (CFGM) hi ha molt poca oferta de l'àmbit de la comunicació. Tenint en compte que després vol fer el grau universitari en Periodisme, el que més li podria servir és el CFGM en Vídeo, Discjòquei i So. Bàsicament, perquè al grau en Periodisme s'aprenen moltes habilitats tècniques sobre gravació i edició i, si comença amb una formació professional que li aporta aquests coneixements, li anirà molt bé per la carrera.

Un cop fet aquest CFGM, al catàleg de cicles formatius de grau superior (CFGS) tampoc hi ha massa oferta de l'àmbit de comunicació, però hi trobem el CFGS en Realització de Projectes Audiovisuals i d'Espectacles, que podríem dir que és el següent pas del grau mitjà mencionat, però que se centra en la producció audiovisual a la televisió i al cinema. Un altre grau superior que li podria anar molt bé com a pas previ a estudiar Periodisme és el de CFGS en Il·luminació, Captació i Tractament d'Imatge, que tracta temes que també es fan a la carrera, com la il·luminació, la captació d'imatge en vídeo o la fotografia.

Esperem que us serveixi.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.