Preguntes i Respostes

Places lliures

Comentaris

1

Bona tarda,

m'agradaria saber com puc saber les places lliures de les diferents carreres a la UAB o UB o UPF sense preferencia... Per la gent que anem a setembre, hem d'esperar a finalitzar les PAU per poguer fer la matricula, s'ha de fer algun tramit abans a la Universitat?

Moltes gracies.

Comentaris

carla.roca

Hola, majdamoustaid,

Abans de res, disculpa que t'hàgim contestat tard, però vam començar vacances el dia 1 d'agost.

Igual que a la convocatòria de juny, abans de la matrícula, s'ha de fer la Preinscripció Universitària per saber si t'han admès a alguna universitat!

La Preinscripció de convocatòria extraordinària es fa els dies 19 i 20 de setembre a través del web d'Accés Universitat. El dia 26 de setembre es publicarà l'assignació de places al mateix web.

Quan omplis la Preinscripció, només t'hi apareixeran les universitats on hi queden places lliures al grau que vols accedir. Si vols saber-ho abans, pots trucar a aquestes universitats i demanar-los-ho.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.