Preguntes i Respostes

plaçes universitat

Comentaris

1

Bon dia,

em preguntava si em podrieu ajudar amb el meu problema.

La selectivitat al juny no va anar com esperava i no he aconseguit entrar a la carrera desitjada. La meva idea era repetirla al setembre per pujar nota, però, com sé si encara queden places al setembre per entrar? ho he estat buscant a google i no trobo informació sobre el tema. És això, com saber si queden plaçes lliures i, si no hi ha, la nota em queda per l'any que ve, no? (si no hi han places)

La carrera que m'interesa és infermeria a Barcelona.

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

Les notes de la Fase General de la Selectivitat tenen validesa per tota la vida i les de la Fase Específica durant 2 anys. Si repeteixes assignatures al setembre, sempre se't guardarà la nota més alta!

No has trobat informació al respecte perquè això no se sol publicar... Ara bé, podries posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat*, que és qui gestiona la Preinscripció Universitària i, potser, poden dir-te si n'hi haurà o no. De tota manera, si decideixes fer la Preinscripció de setembre, a diferència de la de juny, només t'hi apareixeran les universitats que tinguin places lliures d'Infermeria. Si quan veus les opcions que hi ha no t'interessen, no enviïs el formulari final i ja està.

T'aconsellem que consideris altres universitats on s'ofereix el grau en Infermeria. Podries començar en una d'elles i demanar un canvi d'universitat el segon curs. O, qui sap? Potser t'encanta estudiar en una altra universitat i decideixes continuar-hi! :) A banda de la UB, pots estudiar el grau a UAB, UVic, UPF, UdL, UdG o URV.

Que tinguis molta sort!

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals