Preguntes i Respostes

Preassignacions

Comentaris

1

Bon dia. He vist en calendari que publiqueu que hi ha a mes de 1 assignacio i 2 assignacio les preassignacions. Com funcionen? Mha faltst molt poc per entar en 1rra assignacio. Esperare a la 2ona pero veig que si no entres encara tens la opcio de la preassignacio fins l’octubre.

Per altra banda, puc saber quantes perdones tinc al davant en la nota de tall? Ho puc demanar? Jo crec que per un tema de transparencia en una placa publica hauria de tenir dret a saberho.

Moltes gracies!

Comentaris

carla.roca

Hola, elisabetbosch!

No existeixen les preassignacions, suposo que et refereixes a les assignacions i reassignacions :)

Si no et va convèncer la 1a assignació, pots esperar a la 2a assignació (18 d'octubre). Si llavors t'agrada la plaça, pots matricular-te i s'acaba el teu procés de Preinscripció. Si no et convenç, pots seguir esperant. Pots matricular-te a la plaça assignada per assegurar-la mentre segueixes esperant o no. Llavors, hauràs d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" (del 18 al 23 de setembre) a Accés Universitat. Un cop fet això, podràs esperar a veure si millores a tantes reassignacions com vulguis.

En principi, on estàs dins la llista d'espera no és una dada que es digui normalment, però pots contactar amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, a veure si t'ho poden dir.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
12 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.