Preguntes i Respostes

Preinscripció

Comentaris

1

La convocatòria de preinscripció extraordinària, té dues dates no? La primera ja ha passat, i sé que va ser els dies 8 i 9. M'agradaria saber la següent data ja que no trobo res online. Pot haver-hi la possibilitat que quedi vacant alguna plaça per magisteri o pedagogia a UB/UAB o és pràcticament impossible?

Comentaris

carla.roca

Hola, lalayaya!

La convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària del 2020 només ha tingut un període, del 8 al 9 d'octubre. Com et contestem a l'anterior pregunta que has enviat, també existeix la Preinscripció dels dies 4, 5 i 6 de febrer del 2021. A aquesta no se li diu "extraordinària", tot i que podríem considerar-la com a tal.

Malauradament, és pràcticament impossible que trobis cap plaça a un grau d'educació o de pedagogia, ja que tampoc n'hi havia de disponibles a la convocatòria extraordinària. Del grau que pot ser que trobis alguna plaça lliure és el Doble grau en Educació Infantil / Educació Primària (menció en Llengua Anglesa) de la UVic. Per accedir a la UVic, has de fer Preinscripció Universitària. Si no la vas fer i t'interessa aquest grau (et podria permetre canviar-te l'any que ve i convalidar assignatures), contacta amb la mateixa UVic per saber si l'Oficina d'Accés a la Universitat accepta preinscripcions fora de termini.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals