Preguntes i Respostes

Preinscripció dos anys després d'haver superat les PAU

Comentaris

1

Bona tarda!

Sóc la Judit, estic a segon curs d'Estudis Anglesos (UB) i el curs vinent vull començar a estudiar Educació Primària (UB) alhora que segueixo estudiant Estudis Anglesos.

Vaig superar les PAU al juny del 2018, l'any que vaig acabar 2n de batxillerat. Tinc entès que la fase general no caduca, però que la fase específica té una caducitat de dos anys. Aquest any farà dos anys que vaig superar les PAU i, per tant, em caduca la fase específica, però pel que he llegit a la web d'Accés universitat, aquest any encara puc fer la preinscripció universitària amb la meva nota "sencera".

És a dir, la nota que vaig treure va ser un 12'2. Sense la fase específica és un 9, però tinc entès que, si faig la preinscripció universitària al juny d'aquest any, la meva nota d'admissió encara continuaria sent un 12'2 i no un 9 (és a dir, la fase específica encara em serviria).

És correcte? Pel que he llegit, crec que si, però m'agradaria confirmar-ho.

Espero la vostra resposta, moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Laura!

Exacte, ho has llegit bé. La nota de la Fase Específica de la Selectivitat et caduca al cap de dos anys, però encara et serveix per a la Preinscripció Universitària de juny de l'any que expira la qualificació.

Suposem que ja saps que per accedir al grau de Mestre/a d'Educació Primària és obligatori superar les Proves d'Aptitud Personal (PAP)! Si necessites una mica d'ajuda amb el temari per enfrontar-te a aquests exàmens, et recomanem que t'apuntis a les sessions de preparació de les PAP de Mestres que coorganitzem amb la UVic! Es tracta de 4 sessions presencials on practicaràs amb els exàmens d'anys anteriors i repassaràs els conceptes més importants amb professorat universitari.

Esperem que tinguis molta sort i puguis accedir al grau!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals