Preguntes i Respostes

Preinscripció Febrer

Comentaris

4

Hola, estic fent el grau d’Educació Primària a la Udg. Podria fer la preinscripció de Febrer per entrar a la Uab amb nota de la sele?

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, albaddea!

La Preinscripció Universitària de febrer és una de les convocatòries que pots utilitzar per entrar a la universitat, també com a estratègia per canviar d'universitat.

Ara bé, has de tenir en compte que a la convocatòria de febrer hi ha molt poques places disponibles i de molt pocs graus universitaris. Això és així perquè en aquesta convocatòria només tindràs l'opció d'entrar als estudis que no s'hagin omplert en les convocatòries anteriors de juny i setembre.

En les pròximes setmanes, s'hauria de publicar aquí el llistat de les places universitàries disponibles pel febrer de 2023. Perquè et facis una idea, aquestes són les places que es van oferir al febrer de 2022.

Molta sort!

Publicat per: albaddea

Gràcies per la resposta.

Quan es penjarà la llista d’aquest any de places per febrer?

 

Publicat per: albaddea

Quan es penjarà la llista de places d’aquest any?

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, albaddea!

No ho sabem... No hi ha una data estipulada en la qual es pengi cada any...

Tingues en compte que la Preinscripció Universitària de febrer es podrà fer de l'1 al 3 de febrer de 2023. Així que val la pena anar consultant contínuament la web de la generalitat abans d'aquestes dates.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.