Preguntes i Respostes

Preinscripció universitària

Comentaris

1

Hola, us escric perquè tinc un dubte sobre la preinscripció universitària.

Jo visc a Catalunya, vaig fer batxillerat l'any passat i ara faré la selectivitat; a la meva preinscripció, a les preferències, de primera opció tinc INEF a Barcelona i de segona opció voldria posar estudiar el mateix grau a Las Palmas de Gran Canaria però aquesta opció no em surt ja que és una universitat fora de Catalunya. He buscat informació per estudiar fora de Catalunya i diu que m'he de posar en contacte amb la universitat corresponent. La pregunta és: com puc posar que la segona preferència sigui CAFE a Las Palmas de Gran Canaria? Perquè s'acabarà el període de preinscripció i com que no em surt en el llistat de universitats a la hora de fer-la, no la podré posar.

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

La Preinscripció que estàs omplint ara és NOMÉS de les universitats públiques catalanes i la UVic-UCC (concertada). És per això que no t'hi apareix cap universitat de cap altra comunitat autònoma...

Si la universitat de Las Palmas a la qual t'agradaria accedir és pública, hauràs de fer una Preinscripció similar a la de Catalunya, però de Les Canàries. Si és privada, hauràs de fer una prova d'accés a la mateixa universitat o, directament, la matrícula. En qualsevol cas, sí que hauries de posar-te en contacte amb el centre per sortir de dubtes, però el que sí que et podem assegurar és que no la trobaràs a la Preinscripció d'Accésuniversitat.

Pel que fa a la Preinscripció Universitària de Catalunya, et recomanem que incloguis diverses opcions de preferències universitàries, ja que, si no entres per nota, quedaràs fora del sistema d'assignacions i reassignacions i no podràs accedir a la universitat a Catalunya durant el curs vinent. Pots valorar les altres unis catalanes que també ofereixen el grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) i incloure-les en preferències de la 2a a la 8a. Són Tecnocampus, UVic-UCC, EUSES Terres de l'Ebre i INEFC UdL. Si accedeixes a alguna d'aquestes i, tot i això, creus que no et fan el pes, l'any que ve podries provar de canviar d'universitat.

Si tens dubtes sobre la Preinscripció catalana, et recomanem mirar el nostre vídeo-tutorial per saber com fer-la pas a pas:

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.