Preguntes i Respostes

Preinscripció universitària

Comentaris

3

Bon dia,

 

Voldria saber com fer la preinscripció univesitària pas a pas.

A la vostra web tenieu un video tutorial sobre la preinscripció pas a pas però ja no es pot visualitzar. Era de gran ajuda.

Seria possible tornar-lo a compartir?

Per a alumnes de Batxillerat Internacional, les notes arriben a principis de juliol i el periode per la preinscripció ja s'ha tancat. Em van comentar que l'estudiant ha de notificar la seva situació a la Bústia, però no la troba a la pàgina d'inici. Tambñe em van dir que es podia notificar a "Les meves peticions" però no deixa esriure res.

Per altra banda, una alumna té problemes per apuntar les universitats i carreres que vol cursar (no s'enregistra). Però quan torna a inici, malgrat no disposar de tota la informació, les pestanyes es posen en vert.

Agrairia que em puguin contactar per orientar-me en el procès.

Moltes gràcies.

 

Natalia Del Águila.

Tf: 00376 340198

 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Natalia!

El vídeo tutorial que teníem sobre la Preinscripció Universitària ja no està disponible perquè estava enregistrat en una versió antiga de la web d'Accés Universitat i, per tant, ja no era del tot vàlid. El tornarem a gravar aquest pròxim juny!

De totes maneres, però, que les alumnes no puguin accedir a la Preinscripció Universitària de juny, afegir preferències, activar tràmits, etc, és completament normal, ja que el període de preinscripció encara no està obert. La convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària és del 6 al 30 de juny a Accés Universitat i no es pot fer cap pas o tràmit abans d'aquest dia!

Nosaltres estem organitzant la xerrada online gratuïta "La Preinscripció Universitària en directe", en col·laboració amb experts en accés a la universitat. Segurament es farà el 15 de juny i tan aviat com tinguem les inscripcions obertes ho publicarem a l'inici de la nostra web i a les nostres xarxes socials. Estigueu atents!

Esperem haver pogut ajudar-vos.

Gràcies i fins aviat!

 

Publicat per: Norma

Hola bones,

 

tinc una pregunta. Per a realitzar estudis fora de Catalunya ja sabem que ens serveix la nota de PAU de Catalunya. Així i tot, he escoltat que hi ha forma de modificar la nota mitja de BAT tenint en compte que el TDR no es realitza a les altres comunitats. En altres paraules, que hi ha comunitats que accepten fer-te mitja sense tenir en compte el teu TDR.

 

Sabeu algo sobre el tema?

 

Mil gràcies!

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Norma!

Doncs no ho sabem... Us recomanem preguntar-ho a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
10 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.