Preguntes i Respostes

Preinscripció universitària al cap d’un any de fer la selectivitat

Comentaris

3

Bon dia! Em poso en contacte amb vosaltres per tal que em pogueu resoldre un dubte que tinc… El cas és que tinc 18 anys i al juny vaig fer la selectivitat, obtenint una nota de 11,986. En primer lloc volia fer medicina, però m'he quedat a dues dècimes. A més, he de dir que a finals d'estiu em vaig començar a replantejar la carrera d'odontologia, però massa tard, ja que no hi havien places. Ara estic fent un CFGS a distancia d'higiene bucodental en un any per Ilerna Online (oficial i homologat per la generalitat i l'Estat). La meva pregunta és, si la nota de selectivitat, la general no té caducitat, i les especifiques tenen durada de 2 anys, al juny del curs vinent, podría preinscriure'm amb la meva nota de tall d'aquest any (ja que odontología és un 11,6) o, al fer el cicle, només puc preinscriure'm des del CFGS? (en cas que no pujés la nota de tall i no tregués la nota necessaria pel cicle) Moltes gràcies, espero la vostra resposa!

Comentaris

Redaccio

Hola, Nora00!

Tens dues opcions:

– Si no acabes el cicle i l’any que ve tornes a fer la Preinscripció Universitària per accedir a un grau, has d’utilitzar la mateixa nota d’accés que has agafat aquest curs, perquè seguirà essent l’única que tindràs!
– Si acabes el cicle (per tant, d’aquí 2 cursos), podràs fer Preinscripció amb la nota d’accés més alta que tinguis, sigui la que tens aquest curs o la que tindràs al final del cicle. Com veuràs, fer un cicle no t’obliga a utilitzar la nota final per accedir a la universitat

Esperem que aquesta resposta t’hagi resolt el dubte 🙂

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Redaccio

Moltíssimes gràcies!! I en cas que tingués la nota d’accés necessària en els dos casos però una més alta que l’altra, tindria més possibilitats amb la més alta o tan fa? Tindria les mateixes possibilitats utilitzant tant la del cicle com la de sele+batx.??

Redaccio

Hola, Nora00!

Sempre has d’escollir la nota més alta! És igual que sigui la de sele+batx o la de cicle, tindries exactament les mateixes possibilitats d’accedir al grau.

Moltíssima sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals