Preguntes i Respostes

Preparació PAP CAFE

Comentaris

4

Per la sessió preparatòria de les PAP, us quedareu el certificat mèdic? O només s'ha de portar i ens el podem quedar per les PAP? O cal que en demanem dues còpies directament?

Gràcies

 

Clara

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Bon dia, Clara!

Gràcies per apuntar-te a la Sessió preparatòria de la PAP de CAFE que coorganitzem amb la UVic 😊

El certificat només l'hem de comprovar, no ens el quedarem. Per tant, te'l podràs endur per utilitzar-lo a la PAP.

Gràcies i fins aviat!

Publicat per: becolan

Bon dia,

Sabeu d'algún centre on fer el certificat mèdic per la sessió preparatòria per la PAP de CAFE i quines proves mèdiques son necessàries?

Publicat per: Clara Giralt Liesa

En el nostre cas, el cardiòleg de la Mútua ens el pot fer. Et fan una prova d'esforç (ergometria). Has de portar l'imprès oficial que venen a l'estanc i el cardiòleg l'omple si els resultats són els òptims.

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Becolan!

Com bé diu la Clara, has d'adquirir el document del certificat mèdic en un estanc, que és un document oficial de color groc.

Un cop tingueu això, podeu dirigir-vos al vostre CAP i el metge de capçalera, si coneix bé a l'estudiant i pot valorar que és capaç de fer les proves físiques sense cap problema, podrà signar el certificat directament. Si el metge creu que és necessari realitzar una prova d'esforç i no pot fer-ho al mateix CAP, llavors haureu d'anar a un centre mèdic, fer la prova i que us signin el certificat mèdic.

Per tant, pot estar signat tant per un metge de capçalera en un CAP com per un metge d'un centre mèdic o d'un centre de medicina esportiva. Òbviament, el metge sempre ha de signar amb el seu número de col·legiat/da. 

I recorda que al certificat ha de dir aquesta frase textualment: "L'aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d'esforç màxim".

Esperem haver resolt el teu dubte.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.