Preguntes i Respostes

Problemes amb les assignacions i reassignacions.

Comentaris

1

Bones.

Mira esque tinc un problema. Jo durant tot l'estiu he estat en el proces de reassignació de la preinscripció de juny. Al setembre, he fet la preisncripció de setembre en la qual hi havien molt poques carreres i en la que volia entrar ja no estava. Tot i així, m'he preinscrit en careres aleatories i he estat assignada en 1r preferencia. Però, la carera assignada no m'agrada i no me he matriculat. 

I lo que volia preguntar es si encara estic en el procés de reassignació de Juny o ja no perquè he estat assignada en primera preferencia de la convocatoria de Setembre.

 

I em fa por quedarme sense estudis i no se si em pots ajudar.

Gracies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Mimount!

La resposta és: sí, com que vas fer la Preinscripció de setembre, vas sortir del procés de reassignacions de juny. Per tant, ara només pots esperar a la 1a reassignació de setembre, que segurament ja es pot consultar avui a AccésUniversitat.

També pots fer la Preinscripció d'octubre (del 2 al 4 d'octubre), que és una altra convocatòria extraordinària, però hi trobaràs encara menys graus que a la de setembre...

Et recomanem que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que expliquis el teu cas i demanis si hi ha places en algun grau que no hagis inclòs a la Preinscripció i que ara t'hagués agradat incloure. Si és així, pots sol·licitar un canvi de preferències, que hauràs de fer de forma presencial a l'Oficina (Barcelona) o a qualsevol de les seves seus territorials.

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Si, finalment, no pots entrar a cap carrera, no et desanimis! Aprofita aquest any per treballar, viatjar, estudiar idiomes, estudiar per repetir assignatures a la sele... I torna a intentar-ho l'any vinent! :)

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals