Preguntes i Respostes

Puc millorar nota al setembre, només d'una de les dues assignatures que em ponderen de la fase específica que vaig fer al juny?

Comentaris

4

Bones, al juny vaig fer la fase específica de biologia i química. La nota de química ja és bona, així que vull millorar la nota de biologia ara al setembre.

És possible només fer la preinscripció de biologia i fer la prova només d'aquesta específica i alhora de calcular la meva nota mitjana es tingui en compte la nota de química del juny i la de biologia del setembre?

 

Comentaris

Maribel

També voldria saber fins quan seran vàlides aquestes notes de la fase específica. La fase específica feta al juny de 2022 seran vàlides pel curs acadèmic: 2024-2025?

Salutacions i moltes gràcies

Redacció Preparats.cat

Hola!

Pots repetir només una assignatura de la Fase Específica sense problema. Sobre si se't modificarà també la nota a la Fase General, et recomanem demanar-ho aquí.

Les notes de la Fase Específica seran vàlides fins màxim el curs 2024-2025.

Sort!

Maribel

Potser no ha quedat clar, vull que em compti la nota de química de juny i si milloro la nota de biologia al setembre que em compti aquesta. Això és així?

Redacció Preparats.cat

Perdona, Maribel. No ho havíem entès bé!

Sí, és possible que et quedi la nota de Química guardada i només apujar nota a Biologia. Quan se't compti per la teva nota d'accés, es tindrà en compte el resultat de Química que ja tens i la millor nota de les diferents convocatòries a les quals t'hagis presentat per Biologia.

Gràcies i disculpa les molèsties!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
9 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.