Preguntes i Respostes

Pujar nota de selectivitat

Comentaris

1

Hola! Tinc dubtes de que haig de fer si vull anar a pujar nota al setembre. 
M'agradaria pujar nota de les específiques, mates sscc i geografia. Tot i així, no ho sé si haig de fer una pre o omplir alguna cosa abans de fer la matrícula d'aquestes dues a finals de juliol.
A part d'això, mates sscc com que la repetiré per pujar nota, aquesta també em pujarà la nota de la fase general? (Castellà, català, història...) ja que per culpa d'aquesta m'ha baixat la mitjana, espero que si la torno fer que també em puji de mitjana. Gràcies!

Comentaris

Publicat per: carla.roca

Hola, Salma!

L'únic que has de fer per presentar-te a la Selectivitat de setembre és la matrícula dels exàmens, entre el 22 i el 26 de juliol. Res més!

Responent a la teva segona pregunta, no, si repeteixes a la Fase Específica una assignatura que tenies com a matèria comuna d'opció a la Fase General, la nota no t'apujarà també a la Fase General. Aquesta fase funciona en bloc i si vols apujar-ne la nota, has de fer-la sencera.

Moltíssima sort!! 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.