Preguntes i Respostes

Quants anys és vàlida la nota de selectivitat?

Comentaris

1

Hola!

Tinc una pregunta, bueno més aviat dues, vaig fer les PAU l’any 2020, i amb la nota que vaig obtenir vaig entrar a la meva primera opció tot i que ara, estic a segon de carrera i me’n estic adonant que no és el que m’agrada. Jo recordo que en el seu moment em diguessin que la nota que obtenies de les PAU només servia fins a un llarg de dos anys, i que per tant deixava de ser vàlida i havia de repetir les especifiques. És així? En el meu cas les hauria de repetir?

L’altre pregunta que em faig és, si em preinscric a la nova carrera que vull fer i finalment no entro, perdria la plaça de la meva carrera actual, o be m’hauria de matricular igualment? No se ben be com funciona, si és igual a quan has de matricular-te en la segona assignació i després et canvien o com va...

Moltes gràcies!

Fins aviat.

Comentaris

carla.roca

Hola, Annacosmag!

Responem les dues preguntes que ens fas:

  • La Fase General de la Selectivitat té validesa per tota la vida i, per tant, no caduca. La Fase Específica és vàlida durant l'any que es fa la Selectivitat i durant dos cursos més. Per tant, no hauries de repetir-la i et serviria per tornar a fer la Preinscripció Universitària.
  • En principi, sabràs si has entrat a la nova carrera abans d'haver de fer la matrícula de 2n curs del grau que fas actualment. Així que, si obtens plaça al nou grau, simplement hauràs de comunicar que deixes el grau actual. Si no entressis al grau nou, no perdries de cap manera la plaça del grau que fas actualment.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.