Preguntes i Respostes

A què em presento a selectivitat? Dubte matèries

Comentaris

1

Hola! Soc alumne de 2n de Batxillerat i la selectivitat cada cop està més a prop.... i a la preinscripció vaig posar 4 matèries a la fase específica (no sé si es correcte o no), que són: Llatí (la de modalitat també), Lite catalana, Lite castellana i Història de la filosofia. 

Pel que he entès em contaràn les dues notes millors dels examens que em presenti a la fase específica, incloent la de Llatí. (és a dir, que em conta als dos llocs). Per tant, és una matada fer els 4 examens de la part específica, però no sé que escollir.

El de lite castellana el tinc claríssim que el faré i el de Llatí és obligatori, però m'agradaria fer un tercer per tenir més possibilitats de treure millor nota. (Llatí no em va gaire bé)

Lite catalana vaig fer-la a primer i la veritat no me'n recordo de res i hauria de recuperar els apunts i tornar-me a llegir els llibres, però els examens de sele em semblen molt fàcils de fer. 

En canvi, Història de la filo l'he fet aquest any i ho tinc tot fresc (l'estudi seria més fàcil). La veritat és que segons quin text em perdo una mica, però crec que els autors els controlo bastant. El problema és que els examens de sele em semblen més complicats, sobretot les preguntes de reflexió (amb els nervis i l'estrès crec que em bloquejaré i no sabré que posar). 

Què em recomaneu? Faríeu una tercera?

Moltes gràcies

Ali

Comentaris

carla.roca

Hola, Ali!

Com que Llatí et pot comptar com a nota a la Fase Específica, no tens per què matricular 3 assignatures més en aquesta fase. Poden ser 1 o 2 més. 

Et recomanem que miris les ponderacions dels graus i valoris quina et surt a compte més fer, ja que les assignatures poden ponderar 0,1 o 0,2 segons el grau que vulguis estudiar. Si un cop mirat això, no surts de dubtes, et recomanem fer l'assignatura que vegis que et serà més fàcil de cara als exàmens i amb la qual et pots bloquejar menys :)

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.