Preguntes i Respostes

Què estudiar?

Comentaris

1

Bon dia, M’adreço a vostès per a saber si poden informar-me/assessorar-me de quin camí seria el més adient en relació al meu perfil acadèmic: Aquest any estic realitzant el segon curs del cicle formatiu de grau superior de GVEC ( gestió de vendes i espais comercials), en el que tractem diferents aspectes com són: màrqueting, vendes, logística, finances... A banda també tinc un grau mitjà de comerç i formació en llengua anglesa. L'any vinent, vull complementar la meva formació i m’agradaria optar per la formació universitària, però no sé quin grau seria el més adient; tanmateix sé el que vull, i és dedicar-me professionalment a les vendes, com a comercial. Hi ha alguna carrera que em pugueu aconsellar per a estudiar a la universitat i poder adquirir aquests coneixements? També m’agradaria preguntar-vos quins serien els requisits que hauria de tenir per poder accedir a la universitat, així com els terminis de presentació de sol·licituds. M’han comentat que venint de cicles em convaliden assignatures, quines serien? Moltes gràcies per la vostra atenció

Comentaris

Redaccio

Hola, Domene!

Fantàstic que vulguis continuar la teva formació, felicitats!

El més adient, seguint l’àmbit que has escollit, seria cursar el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) o Màrqueting i Comunicació Empresarial. Aquí te’n fem 5 cèntims, però et recomanem que miris el pla d’estudis de cada grau per poder comparar assignatures i veure quines et criden més l’atenció:

Amb el grau d’ADE, que trobaràs a pràcticament totes les universitats, et formes en totes les àrees de l’empresa, el comerç i els negocis, des de l’àrea comercial, la comptabilitat, la internacionalització, la jurídica… Aquest grau t’aportarà una visió global molt important per poder treballar en qualsevol empresa o negoci, en el seu departament comercial o en d’altres. Aquí podràs consultar totes les universitats que ofereixen ADE: https://bit.ly/2G6p3Or

El grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial et donarà unes bases semblants a les d’ADE, però se centra més en propi màrqueting, que és el conjunt d’estratègies que utilitzen les empreses per conèixer els seus possibles clients i clientes i, llavors, crear un pla de vendes i fidelització. Aquest grau l’ofereix la UVic-UCC i aquí pots consultar el seu pla d’estudis: https://bit.ly/2FPflAc

Com que de cara al curs que ve, ja tindràs un títol de CFGS, podràs accedir directament a la universitat, sense necessitat de fer la Selectivitat. La teva nota d’accés és la nota final del cicle. Només hauries de fer la Selectivitat en cas de veure que no arribes a la nota de tall del grau desitjat.

Aquí pots consultar les dates de matrícula de la Selectivitat: https://bit.ly/2lfckv0

Aquí les de Preinscripció (és el procés d’accés a la universitat): https://bit.ly/1KBHxij

Esperem haver pogut ajudar-te una mica 🙂

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.