Preguntes i Respostes

Què estudiar?

Comentaris

1

Hola, actualment estic estudiant 2n de batxillerat social i m'agradaria fer la carrera de disseny interior pero nose si puc fer-la sense haver estudiat dibuix técnic, i també m'agradaria saber les notes de tall d'aquesta carrera d'aquesta any i també informar-me ja que no tinc gaire informació d'aquesta carrera. Gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola!

Pel que fa a si et resultarà difícil fer Disseny d’Interiors sense haver cursat l’assignatura de Dibuix Tècnic a Batxillerat, et diem que és possible, però per això mateix has de tenir molt present que quan comencis el Grau t’hi hauràs d’esforçar una mica més! Però això no ha de ser mai un impediment! Hi ha moltíssims/es estudiants que es troben en la mateixa situació que tu. Si cal, pots fer classes de reforç en alguna acadèmica o escola d’art durant aquest curs, i així preparar-te per examinar-te’n a la Selectivitat i pel primer curs de la carrera.

L’única universitat que té nota de tall pel Grau en Disseny és la UB, amb un 9,658. Les altres universitats, com BAU, Eina, Elisava i Univa tenen nota de tall 5,00. Consulta aquí les notes de tall: http://bit.ly/2gZJvWo

Quan comencis a buscar informació sobre aquests estudis, veuràs que no existeix un “Grau en Disseny d’Interiors” com a tal. Les universitats catalanes que et comentem ofereixen el Grau en Disseny. Dins aquest, a meitat dels estudis és quan has d’escollir un itinerari: interiors, moda, gràfic o audiovisual. Llavors, quan et gradues, pots fer-ho amb el títol general de “Graduat/da en Disseny” o “Graduat/da en Disseny, menció en Disseny d’Interiors”, per exemple! Aquest funcionament és molt beneficiós pels estudiants, ja que abans d’especialitzar-se, adquireixen un munt de coneixement sobre els fonaments de tots els dissenys i l’art, així com de conceptes com la funcionalitat, ergonomia, practicitat, ètica o estètica.

Amb els estudis en Disseny d’Interiors no seràs arquitecte/a ni aparellador/a, tampoc exactament “decoradora”, però sí una barreja d’aquestes tres disciplines. A més, no només hauràs o podràs treballar per a particulars, sinó també per a empreses, institucions que treballin per fer interiors sostenibles, accessibles a tothom o amb funcions més socials que purament personals.

Esperem haver-te ajudat!

 

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.