Preguntes i Respostes

Que faig?

Comentaris

3

M'agradaria fer medicina, però, hem fa angunia punxar a la gent. Que faig? L'unic que tinc clar sobre el futur és que vull treballar en un hospital, la cosa es que no se de que.

 

Mil gràcies per la feina que feu

Comentaris

carla.roca

Hola, juls05!

Gràcies per escriue'ns i confiar en nosaltres :)

El primer que hem de dir és que les pors se superen! Potser ara creus que no podries fer-ho, però de vegades és qüestió d'intentar-ho una i una altra vegada!

Si al final creus que Medicina no és per a tu, podries valorar Infermeria, tot i que també hi ha implicades les agulles. D'altres estudis que pots fer que implicarien la possibilitat de treballar en un hospital o CAP són Teràpia Ocupacional, Nutrició Humana i Dietètica o Psicologia!

Si t'agradaria parlar amb estudiants o professorat d'algun d'aquests graus, només ens ho has de demanar i t'hi posarem en contacte! Creiem que t'aniria molt bé comentar-los quins són els teus interessos per orientar la teva decisió. Qui sap? Potser parles amb un/a estudiant de Medicina i et convenç ;)

Sort i fins aviat!

Juls05

Com podria posarme en contacte amb algun estudiant/professor? Potser parlant amb ells si que m'aclaro.

 

Mercii per tot

carla.roca

Hola, Juls05!

Ara mateix ens hem posat en contacte amb tu a través de correu electrònic, explicant-te com es pot fer.

Gràcies a tu! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.