Preguntes i Respostes

Quin treball puc fer

Comentaris

1

Voldria ser cientifica pero te molt que veure amb mates i aixo no sem don bé, també m'agrada molt l'angles i els idiomes pero no vull ser profesora, m'agradaria ser empresaria pero no se que feia faria en una empresa. Tinc  opcions o ser cientifica o empresaria. Vaig a 3 ESO i encara no se que estudiar i necesito algu que m'ajudi a eligir

Comentaris

carla.roca

Hola, loubnalag!

Fent només 3r d'ESO, no cal que et preocupis! Sabem que l'any que ve hauràs de triar un itinerari de 4t d'ESO per començar a orientar el teu camí de cara al batxillerat o cicle formatiu de grau superior (i que potser això et crea inseguretats), però tens molt de temps per escollir!

Si creus que se't donen bé les ciències i que t'agradaria treballar en temes de laboratori o d'investigació, t'animem a fer-ho, encara que no se't donin bé les matemàtiques! Pensa que encara tens 4t d'ESO i 2 cursos de batxillerat o cicle per perfeccionar el teu domini de les mates, i que pots arribar a ser molt millor! A més, tothom té sempre una debilitat i és impossible que en sapiguem de tot! Així que, t'animem a millorar, encara que no et converteixis en el/la millor matemàtic/a de la història!

Si, un cop acabes aquests tres anys, decideixes que vols estudiar un grau de tema empresarial, tipus ADE o Màrqueting, els coneixements d'un batxillerat o cicle científic poden anar-te molt bé. A més, si tens al cap iniciar una empresa i tens esperit emprenedor, pots fer-ho havent estudiat qualsevol carrera. Per fer-ho, sempre hi seràs a temps :)

Esperem que gaudeixis molt del final de l'etapa de secundària, de conèixer-te i de descobrir qui vols ser!

Gràcies per escriure'ns i molta sort.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals