Preguntes i Respostes

Reassignació

Comentaris

1

Hola bones,

Abans de res donar-vos les gràcies per la feina que feu, sou uns/es cracks!

La meva pregunta va relacionada amb la Reassignació de Places, estic en llista d'espera per entrar al Grau d'Estudis d'Arquitectura i de moment la nota ja va baixant però encara no m'arriva per poc. He llegit que heu dit que l'última reassignació és la 3a i sino m'equivoco és el 17/09/2021. Tanmateix m'he posat a comparar la nota de tall al inici i al final del proces i cada any baixa (en la Universitat que vull i per molt). Però és que a més a més l' any pasat van haver-hi reassignacions el 13/10/20, el 03/11/20, és a dir aquest any també hi hauràn reassignacions per aquestes dates?

Per acabar una última pregunta, aquest any la URV oferia per un dels graus en el que està un amic meu, oferia unes 60 places i aquest any són 100, és a dir han ampliat 40 noves places, en el meu cas això pot passar a la Udg?

Moltes gràciesI!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Moltes gràcies per aquestes paraules :)

  1. L'any passat hi va haver reassignacions fins a l'octubre perquè tot el procés de Preinscripció Universitària va començar més tard del normal. Aquest any, l'última reassignació del calendari de la Generalitat és la del 17/09/21, però, de vegades, se'n fan d'extraordinàries que, de moment, no coneixem!
  2. Normalment, les universitats coneixen si poden ampliar el seu nombre de places a principi del procés, no a hores d'ara. Però et recomanem fer una trucada a la UdG i demanar aquest dubte!

Gràcies i moltíssima sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.