Preguntes i Respostes

Reassignacions

Comentaris

1

Hola!

El meu dubte és: si una persona treu hipotèticament un 13.5 a la nota final de selectivitat i marca 4 opcions a l'hora d'escollir la universitat on anar, se li "guarden" les 4 places o només una? i a la segona assignació (una vegada hagi acceptat una opció) queden disponibles les atres tres places? 

 

Per altre costat, jo no he estat assignada a cap plaça i diu que el dia 18 de setembre sortirà la segona assignació. Si jo el dia 10 de setembre faig la matricula per presentar-me a selectivitat estic renunciant a la segona assignació?

 

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, giselacanals_!

En cada assignació, només t'assignen una plaça, la millor segons el teu llistat de preferències i la teva nota d'accés. Per tant, si l'estudiant pot entrar a les preferències 1, 2, 3 i 4, se li assignarà només la 1. A la segona assignació queden disponibles o no depenent de si ja s'han omplert les places totals del curs.

No renuncies a la 2a assignació de la convocatòria ordinària per matricular-te a la selectivitat de setembre. Només ho faries en cas que fessis la Preinscripció Universitària d'octubre.

Gràcies i sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals