Preguntes i Respostes

Reassignacions

Comentaris

1

Hola, tinc uns dubtes, i es que ara m'estic matriculant per mantenir la plaça en una universitat que no vull, i estic esperant en la seguent reassignació, però quan serà? i si em dona la nota en aquella universitat, tindré que pagar dues vegades la matricula?

Un altre dubte es que tinc el titol de familia nombrosa, però esta caducada i no tinc cita fins a setembre, què puc fer per tenir-lo vigent?

 

Moltes gràcies

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Si t'has matriculat a una universitat a la qual has entrat a través de la Preinscripció Universitària però t'accepten a una altra dins del mateix procés, et tornaran els diners que hagis pagat, excepte les taxes universitàries (uns 300 €, aproximadament). La primera reassignació de places és el 2 de setembre. Consulta aquí la resta de dates.

Sobre el títol de família nombrosa, no tenim coneixement de què has de fer per tenir-lo vigent... Però potser pots demanar a la universitat on preveus matricular-te si el pots portar més endavant, quan l'hagis renovat.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.