Preguntes i Respostes

Repetició Selectivitat

Comentaris

1

Bon dia,

He fet la Selectivitat a setembre, però no he obtingut plaça. La meva idea és repetir- la l' any que ve per pujar nota. A la fase específica només vaig aprobar filosofia amb un 9. El meu dubte és si puc presentar- me només a una assignatura de la fase específica l'any que ve, i si m' agafarien la nota de filosofía de l' any passat i la nova que tregui de l' altra assignatura específica que he presenti. O si pero el contrari, només en comptaria la nova nota.

Gracies,

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Raul!

L'any que ve, si aproves una nova assignatura de la Fase Específica, també et comptarà encara l'assignatura que has aprovat aquest any.

Això és perquè les notes de la Fase Específica tenen una validesa de dos cursos acadèmics. Un cop passat aquest temps, la nota d'aquests exàmens caduca i ja no serveix per comptar la nota d'accés a la universitat.

Molta sort! 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
15 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.