Preguntes i Respostes

Repetir la fase general

Comentaris

1

L'any passat vaig fer selectivitat per primer cop i aquest juny vull tornar a presentar-me a la fase general per pujar nota. Volia saber si s'agafa la millor nota de cada examen comparant els dos anys de la fase general o la millor mitjana de tots els examens junts. 

També volia preguntar si m'he de presentar a matemàtiques també, ja que pot comptar com a optativa tot i que pel grau que jo vull fer no pondera. 

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

La Fase General de la Selectivitat funciona en bloc, així que la nota que es tindrà en compte de les diferents convocatòries a les quals et presentis serà la mitjana de tots aquests exàmens junts, mai un per un.

Si amb Matemàtiques et refereixes a l'assignatura de modalitat de la Fase General, no estàs obligada a fer aquesta en concret, però sí que n'has de fer una. Pots triar una de les altres matèries comunes d'opció: Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Llatí i Fonaments de les Arts.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.