Preguntes i Respostes

Repetir les proves per pujar nota

Comentaris

1

Bona tarda,

 

L'any passat vaig realitzar la selectivitat, però aquest any voldria repetir-la per millorar la nota. Tinc clar quins examens vull millorar, ara bé, a banda de pujar nota de la fase específica, ho voldria fer de la fase general. En la fase general em voldria centrar en castellà i matemàtiques aplicades, ja que en la resta vaig treure 9,5 o 10. Si vaig als examens d'història, català i anglès i els deixo en blanc i només realitzo els de castellà i matemàtiques aplicades i milloro en un o els dos exàmens, se'm computaria la nota amb les de català, història i anglès de l'any passat i milloraria la nota de la fase general?

 

Gràcies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

No, la Fase General de la Selectivitat funciona en bloc i es fa una mitjana aritmètica de totes les notes dels 5 exàmens d'una mateixa convocatòria. Per tant, no pots presentar-te només a uns exàmens d'aquesta Fase i que et facin mitjana amb els altres de l'any passat amb els que tens més bona nota. És a dir, la Fase General només es pot fer sencera.

Que tinguis molta sort!

Gràcies 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.