Preguntes i Respostes

Repetir selectivitat

Comentaris

1

Hola, aquest any repeteixo la selectivitat i tot i tenir la mitja de la fase general i específica suspeses de l'any passat tinc assignatures aprovades i m'agradaria saber si cal que aquestes les repeteixi o se'm queda l'aprovat. Moltes gràcies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Les dues fases funcionen diferent:

  • Si vols millorar la Fase General, t'has de presentar a totes les assignatures de nou perquè aquesta fase funciona en bloc.
  • Si vols millorar la Fase Específica, et pots presentar a les matèries que vulguis, màxim 3. Dit això, si l'any passat en vas fer 3 i aquest any només en vols millorar una, les notes de les quals no milloris es mantindran de l'any passat.

Quan repeteixes assignatures de selectivitat sempre se't guarden les millors notes de totes les convocatòries a les quals et presentis.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.