Preguntes i Respostes

RESULTATS PAU 21

Comentaris

1

Bon día,

En el 2021 vaig fer les PAU i PAP però per les notes de tall no vaig poder accedir a la universitat així que he actualment estic cursant el 2on curs d'un CFGS en Educació Infantil.

Aquest any m'interesa tornar a provar d'accedir a l'universitat però tinc unes dubtes:

* Tinc que tornar a fer les PAU, quan segons el certificat hi ha una validesa de 2 anys?

* Si es que no es necessari perquè serveixen, podría matricular-me a matèries especifiques que ponderen per pujar la nota?

* L'any 2021 com venia de Batxillerat era un % del 1er + % 2on + TR., però ara si vinc d'un CFGS quina es la nota?

Resto a l'espera de la vostra resposta per si em podeu ajudar.

Gràcies.

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Responem els teus dubtes un per un:

  1. Les notes de la Fase General de Selectivitat no caduquen mai. En canvi, les notes de la Fase Específica de la Selectivitat tenen validesa l'any que es fan els exàmens i per dos cursos més. Per tant, això vol dir que en aquest 2023 encara haurien de ser vàlides per accedir a la universitat. Per acabar de confirmar-ho, però, fes aquesta consulta amb el teu cas personal a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que s'ocupa de les PAU.
  2. Tot i que, en principi, les notes de la Fase Específica del 2021 encara serien vàlides, pots matricular-te a les assignatures específiques que vulguis per apujar nota a la Sele. Que sàpigues que la nota que se't guardarà de cada matèria específica és sempre la més alta de totes les convocatòries a les quals et presentis.
  3. Si prefereixes que et compti la nota del cicle abans que la de batxillerat com a nota d'accés a la universitat, la nota final de tot el cicle és la que compta i la que et permet arribar a un 10 sobre 14. Amb les notes de la Fase Específica de Sele, podràs apujar nota fins al 14.

Esperem haver pogut ajudar-te!

Gràcies per escriure'ns i fins aviat ;)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
13 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.