Preguntes i Respostes

Segona carrera

Comentaris

1

Bona tarda,

Tinc 22 anys i el curs passat vaig acabar la carrera de Biotecnologia i ara m'agradaria fer la carrera d'infermeria. La nota de tall que demanen a la universitat on vull anar per titulats és massa alta ja que demanen la mitjana de l'expedient de la carrera. Podria tornar a fer la fase específica de la Selectivitat i entrar via sele? Entenc que la nota de la fase general se'm guardaria de quan la vaig fer ara farà 5 o 6 anys i només m'hauria de presentar a la fase específica per recalcular la nota d'entrada. És així o només puc entrar via nota de la carrera i com que no m'arriba hauria de buscar altres universitats?

Comentaris

carla.roca

Hola, rogersegui!

Pots intentar accedir a Infermeria fent la Fase Específica de la Selectivitat perquè, sí, les notes de la Fase General mai caduquen, però si ho han fet ja les que tenien de la Fase Específica (que duren 2 anys). No hi ha cap impediment per accedir d'aquesta manera, encara que ja siguis titulat universitari!

Com que no fas batxillerat ni CFGS actualment, recorda que hauràs de fer la matrícula de la Selectivitat al web d'Accés Universitat entre el 30 d'abril i el 13 de maig.

Per cert, si et ve de gust parlar amb professorat o alumnat del grau en Infermeria, només ens ho has de demanar i t'hi posarem en contacte :)

Gràcies per escriure'ns i moltíssima sort a la Sele!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals