Preguntes i Respostes

SEGONA CARRERA

Comentaris

1

Estic cursant una carrera de l'àmbit de les biociències, i estaria interessat en estudar Medicina un cop acabi el grau que estic estudiant. Quines són les vies d'accés a una segona carrera? I ha alguna cosa específica per a l'accés de la carrera de Medicina?

 

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Marcsuau!

Per accedit a la carrera en Medicina a les universitats públiques catalanes i a la UVic-UCC no hi ha cap requisit especial, simplement hauràs de fer la Preinscripció Universitària a la web d'Accés Universitat i arribar a la nota de tall necessària. Per fer-te'n una idea, consulta les notes de tall d'aquest curs.

Com que finalitzaràs una carrera universitària, podràs accedir a Medicina des de la via d'accés de "titulats universitaris". A la taula de notes de tall veuràs que aquesta via té una nota una mica més baixa que la via d'accés de Batxillerat + PAU / CFGS.

Alhora, també pots sol·licitar un estudi de reconeixement de crèdits per saber si et poden convalidar alguna assignatura cursada a la carrera que finalitzaràs. Això ho has de demanar a la o les universitats on t'interessi estudiar Medicina.

Molta sort 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.