Preguntes i Respostes

sele

Comentaris

1

Jo l'any passat, vaig demanar junt al meu antic centre de secundària, fer la selectivitat amb ordinador per un trastorn de coordinació. M'ho van acabar acceptant, però no tenia clar que estudiar i vaig decidir fer un CFGS per tenir 2 anys més per pensar. Però ara he decidit fer la selectivitat aquest any pel curs 2020-2021 i no se com puc fer-ho aquesta vegada si a ordinador. Tinc el document de l'any passat on m'ho acceptaven però no se si té validesa per aquest any i vaig molt perdut i estic  molt preocupat.

També volia saber si vaig com a lliure ja que no he acabat el cicle, com faig la preinscripció?

 

I per acabar volia saber com podria fer que la meva mitja de bat sigui la mitja total per accedir a la universitat sense fer selectivitat gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sobre el tema de fer la Selectivitat per ordinador, hauries de posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que organitza les proves de la Selectivitat. De veritat que no t'has de preocupar. Simplement, has de fer la consulta a l'Oficina per saber si necessiten algun document de nou per poder acreditar-t'ho o si ja et val el que tenies. Aquí et deixem les seves dades de contacte perquè els facis aquesta consulta:

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic


D'altra banda, pots fer la Preinscripció sense l'ajuda del teu institut. Simplement, hauràs d'accedir al portal Accés Universitat durant les dates de la preinscripció de juny (encara pendents de confirmació) i omplir el formulari. Si tens dubtes quan la facis, pots seguir el nostre vídeo-tutorial:


Per últim, si pretens accedir a la universitat amb la nota de Batxillerat, és obligatori que facis la Selectivitat i no hi ha forma de lliurar-se'n... Quan utilitzes aquesta forma d'accés, el 60% de la nota és de Batxillerat i el 40% de Selectivitat. Ara bé, si acabes el CFGS, podràs accedir a la universitat amb la nota final del cicle i sense fer la sele.

Esperem haver pogut ajudar-te!

Gràcies i molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals