Preguntes i Respostes

Sele i cicle formatiu de grau superior

Comentaris

1

Holaaa 

Tinc una pregunta que potser es molt obvia però jo no se respondre-la.

Si acabo el batx el curs q ve (ara estic fent 1r de batx) i faig la sele un cop acabi, després decideixo fer un cicle formatiu de grau superior de 2 anys academics, quan acabi i vulgui entrar a la universitat, encara em serviran els resultats de les matèries de la fase específica q vaig fer al acabar el batx o hauré de tornar a presentar-me?

Un cop acabes el grau superior tens més facilitat dentrar a la uni (algun conveni o algo aixi) ?

Gràcies

 

Comentaris

carla.roca

Hola, silviiiiiii!

La resposta és sí! Les notes de la Fase Específica de la Selectivitat tenen una validesa de 2 cursos acadèmics i 1 convocatòria més. Així doncs, les persones que han fet la Sele i llavors fan un cicle, com tu, tenen temps d'acabar el curs i presentar-se a la convocatòria de juny de les PAU.

Les persones que han fet un CFGS no tenen cap facilitat a l'hora d'accedir a la universitat, a banda de no estar obligades a fer la Selectivitat.

Això sí: si faràs una carrera de la mateixa branca de coneixement que el cicle, és molt possible que et convalidin assignatures. Consulta-ho amb la universitat on vulguis estudiar!

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals