Preguntes i Respostes

Selectivitat 2019

Comentaris

1

A quines dates caura la sele al 2019? O quan ho sabreu? Si també sabeu sobre quan sera la matriculacio a las unis...

Comentaris

Redaccio

Hola, Victor_pul10!

Encara no ho sabem perquè les dates no estan confirmades. Solen publicar-se entre desembre i gener i són provisionals, però solen modificar-se molt poc.

Perquè et facis una idea, la Selectivitat de juny 2018 va ser els dies 12, 13 i 14 i la de setembre va ser els dies 4, 5 i 6.

La matrícula a la universitat depèn de la Preinscripció Universitària i en quina assignació de places siguis acceptat. Però perquè et facis una idea, si fas la Preinscripció de la convocatòria de juny (que dura tot un mes), la matrícula sol ser al juliol. Si fas la Preinscripció al setembre (que dura 2-3 dies), et matricules aquell mateix mes.

Esperem haver-te ajudat una mica 🙂

Gràcies per escriure’ns i que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.