Preguntes i Respostes

Selectivitat setembre 2022

Comentaris

2

Bona tarda,

Em vull presentar a la sele el setembre per entrar al grau de Periodisme a la URV. Vaig fer un CFGS així que només em presentaré a dues materies específiques (Cultura Audiovisual i Història de la Filosofia).

Els dubtes que tinc són:

Què he de fer per inscriure'm per poder-me presentar als exàmens? 

Suposo que puc presentar-me per lliure i veig que el temini es aquesta setmana però no consegueixo veure per on es fa.

Gràcies!

 

PD: Si aconsegueixo nota sufiicient i entrar a la universitat, veig que les classes començen el dia 12/09, en canvi les notes de la selectivitat surten el 19/09. Així doncs, la gent que aprova la sele al setembre comença més tard les classes o com funciona?

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Pots matricular-te per fer la Selectivitat de setembre del 18 al 22 de juliol accedint a Accés Universitat.

Si fas la Selectivitat al setembre, ja és normal que comencis les classes una mica més tard. De totes formes, pots contactar amb la universitat i preguntar si pots assistir-hi com a oient des del primer dia. Així no et perdries les primeres classes.

Sort!

Redacció Preparats.cat

Disculpa, t'hem dit malament les dates de la matrícula de la Selectivitat de setembre: és del 18 al 22 de juliol. També hem modificat la resposta d'abans perquè no hi hagi confusions.

Perdona les molèsties i gràcies.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.