Preguntes i Respostes

Selectivitat Setembre - medicina

Comentaris

1

Hola Bona tarda, si he fet selectivitat Juny 2023, i no m’arriba la nota per Medicina, i vull tornar a fer la selectivitat al setembre de 2023 per a pujar la nota, de cara a entrar el curs 2024 - 2025. Es veritat que tot i que al setembre de 2023 tingui suficient nota per entrar a medicina el curs 2024 - 2025, tenen preferència les persones que facin la selectivitat el Juny de 2024, tot i que la seva nota sigui pitjor que la meva del setembre de 2023?

Gràcies

PD: la pregunta,  es una mica complicada, però a diferents llocs, 012, oficina universitats, acadèmies reforç, ens han donat respostes diferents.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, jaumar26!

No, no és veritat que les persones que facin Selectivitat el juny del 2024 tinguin preferència d'accés respecte tu que faràs la Selectivitat el setembre de 2023. L'únic criteri que preval és la nota d'accés.

Que tinguis moltíssima sort a la Sele de setembre 😉

Moltíssima sorrt!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 16 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.