Preguntes i Respostes

Tria graus en Preinscripció/Maticula PAU 2023

Comentaris

1

Hola bon dia,

Sé que les dates per la Prematricula PAU són del 17 de febrer al 1 de març, i per la Matricula PAU del 15 al 26 de maig. En tot cas m'agradaria saber

1) Quan (quin procés) és obligatori omplir la selecció de graus universitari i fins quan es poden modificar.

2) Quan (quin procés) és obligatori omplir la selecció de les assignatures de fase específica per les ponderacions, i fins quan es poden modificar

 

Moltes gràcies,

Javier

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Javier!

La prematrícula i matrícula de les PAU només té a veure amb tria de les assignatures de les quals et vols examinar a la Selectivitat, res a veure amb la tria de graus universitaris. A la prematrícula triaràs les assignatures i a la matrícula hauràs de confirmar que són aquestes les que vols i fer el pagament dels exàmens.

La tria de graus universitaris i universitats es fa a la Preinscripció Universitària, que és un tràmit completament diferent de l'anteriorment mencionat. Encara no hi ha dates oficials, però tens l'opció de fer-la en:

  • Convocatòria ordinària: tindràs tot un mes per fer-la i modificar-la tant com vulguis.
  • Convocatòria extraordinària: tindràs només 2 dies per fer-la.

La diferència entre aquestes dues convocatòries és que a l'extraordinària ja no trobaràs places en algunes carres perquè s'hauran omplert durant l'extraordinària.

Esperem haver pogut ajudar-te ☺

Molta sort i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
14 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.