Preguntes i Respostes

UNIVERSITAT O CICLES

Comentaris

6

Bona tarda, em dic Carla i faig 2n de Batxillerat. El que vull estudiar és un doble grau d'Educació Infantil i Primària, sé que és una carrera de 5 anys, tinc unes notes justes i per accedir necessito un 8,449. Llavors al meu col·legi fan un CFS d'Educació Infantil de 2 anys i desprès si vull fer una carrera de 5 anys, no sé si és molt tard per entrar a treballar de practicant i després de professora.

Què em recomaneu pencar molt i accedir o fer un cicle? Serà molt tard per buscar feina? Quan és la preinscripció de les universitats? Puc fer la selectivitat i si no aprovo anar a un cicle?

Merci per la vostra ajuda. 

Salutacions, Carla.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Bones, Carla!

T'hem contestat l'altra pregunta amb el mateix títol que has publicat, però veiem que aquí has afegit altres dubtes. Els responem:

  1. Esforçar-te al màxim per poder entrar a la carrera directament i no fer el cicle primer és una opció. Creiem que, si realment prefereixes fer la carrera, val la pena sacrificar uns mesos i posar-t'hi al màxim! Si no pot ser, tens l'opció de fer el cicle (recorda fer la preinscripció per no perdre l'oportunitat de tenir plaça!).
  2. No hi ha cap problema en fer la Selectivitat i, si no entres a la carrera, entrar a un cicle. No té res a veure una cosa amb l'altra.

Sort ;)

Publicat per: Carla_@05

Gràcies, jo m'inscric a la selectivitat. I si per notes no puc accedir a la universitat sense haver-me inscrit, em puc inscriure directament a un cicle sense inscriure a la universitat?

O m'inscric a la universitat i després si no entro m'inscric al cicle?

No ho entenc. Merci per la vostra ajuda. 

Salutacions, Carla.

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Carla!

Les de cicles i d'universitat són dues preinscripcions diferents. És a dir, no has d'iniciar-ne una si a la primera no has tingut opció d'entrar. Són independents!

Com que a tu t'agradaria tenir l'opció B de fer un cicle per si no entres a la universitat, et recomanem fer les dues preinscripcions: la universitària i la de cicles formatius de grau superior (CFGS).

Sort!

Publicat per: Carla_@05

Perdoneu per tants missatges, però les inscripcions les puc fer després de la selectivitat?

Mil gràcies. 

Salutacions, Carla.  

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Carla.

No pateixis!

En el cas de la universitat, pots fer la preinscripció després de fer la Selectivitat sense cap problema.

En el cas dels cicles no et sabem dir, ja que de moment no hi ha dates confirmades de la preinscripció de 2023. Estigues atenta a aquesta pàgina!

Gràcies i sort.

Publicat per: Carla_@05

Gràcies. 

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.