Preguntes i Respostes

Utilització de llibres a l'UVic

Comentaris

1

Bona nit,

Aquest setembre si Déu vol entraré aquí a la UVic a cursar el grau en Educació Infantil. La meva pregunta és: és necessària la compra de llibres per els estudis universitaris d'aquesta carrera? O únicament serviran els nostres apunts que anem fent a classe i alguna zona digital com ara Moodle?

Moltes gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Anna!

Normalment, a l'etapa universitària no s'han de comprar llibres de text perquè no se n'utilitzen. Prendràs apunts a classe i utilitzaràs diferents materials de l'aula Moodle.

Si vols informació específica de si hi ha algun llibre a comprar, pots contactar amb la secretaria de la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic (secretaria.fetep@uvic.cat). Tot i això, encara que hi hagués algun llibre a utilitzar, podries demanar-lo en préstec a la biblioteca de la Universitat.

Molta sort a les assignacions i gràcies per escriure'ns 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 19 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.