Preguntes i Respostes

Verificació sele

Comentaris

1

Tinc entès que si demano una verificació d'un dels exàmens que he fet a les PAU, sabré la meva nota definitiva desprès de que ja s'hagi fixat la nota de tall i per tant ja se sapiga qui ha entrat a cada carrera. Això vol dir que, si tot i que per nota entraria, al obtenir la meva nota definitiva més tard, només podria entrar a la carrera si algú deixès una plaça lliure? O sabré si he entrat a la carrera al mateix temps que els demés alumnes? En cas que la nota definitiva surti despres de que se sàpiga la nota de tall, si amb la meva nota actual ja entro a la carrera que vull, em contarà aquesta per entrar, o m'hauré d'esperar a que s'acabi la verificació?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Aquest any és molt diferent i no tenim informació suficient per orientar-te en aquest sentit, així que et recomanem que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o amb quaselvol de les seves seus per saber com t'afectarà això.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals