Notes de tall

Notes de tall 2024

 

Notes de tall 2023

 

 

Notes de tall 2022

 

Notes de tall 2021 i anteriors

 

La nota de tall del grau que vulguis estudiar serà diferent a cada universitat. Que una universitat tingui una nota més alta que una altra no vol dir que ofereixi uns estudis millors. La diferència entre les notes s'explica per l'oferta i demanda dels graus. De fet, si veus una nota de tall de 5.000 significa que aquell grau no ha omplert totes les places disponibles per aquell curs.

Ara bé... Encara que ara et sembli estrany, no sabràs les notes de tall del curs en què començaràs la universitat fins que es publiqui la 1a assignació de places. Si quan les consultes, encara no s'han publicat les del teu curs, pots fixar-te en les de l'any passat per orientar-te i fer-te'n una idea. Però, recorda, les del curs anterior només serveixen com a orientació: poden pujar o baixar considerablement.

⚠ Important 

No segueixis la “llei del mínim esforç”. Fixa't uns objectius i intenta aconseguir una bona nota. N'ets més capaç del que et penses!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.