Notes de tall

NOTES DE TALL 2019

Notes de tall 6a reassignació de juny 2019

Notes de tall 5a reassignació de juny 2019

Notes de tall 4a reassignació de juny 2019

Notes de tall 3a reassignació de juny 2019

Notes de tall 2a reassignació de juny 2019

Notes de tall 1a reassignació juny 2019

Notes de tall 2a assignació juny 2019

Notes de tall 1a assignació juny 2019

Quadre comparatiu de la 1a i última assignació - convocatòria juny 2018

Quadre comparatiu de la 1a i última assignació - últims 6 anys

La nota de tall del grau que vulguis estudiar serà diferent a cada universitat. Que una universitat tingui una nota més alta que una altra no vol dir que ofereixi uns estudis millors. La diferència entre les notes s'explica per l'oferta i demanda dels graus.

Ara bé... Encara que ara et sembli estrany, no sabràs les notes de tall del curs en què començaràs la universitat fins que es publiqui la 1a assignació de places. Si quan les consultes, encara no s'han publicat les del teu curs, pots fixar-te en les de l'any passat per orientar-te i fer-te'n una idea. Però, recorda, les del curs anterior només serveixen com a orientació: poden pujar o baixar considerablement.

Important

No segueixis la “llei del mínim esforç”. Fixa't uns objectius i intenta aconseguir una bona nota. N'ets més capaç del que et penses!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.