Tutorial de la preinscripció universitària pas a pas

Amb aquest vídeo-tutorial t'ensenyem com fer la Preinscripció Universitària d'Accesuniversitat pas a pas. Comparteix-lo amb tothom que ho necessiti!

Important

 • Quan a l'estat de la teva preinscripció aparegui Pendent de validar hauràs de portar la documentació que s'indica al comprovant de preincripció a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus perquè procedeixin a Validar la teva preinscripció, dins el termini establert.
 • Si en la 1a assignació has estat assignat/da de la 2a a la 8a preferència, tens dues opcions:
  • Esperar a la segona assignació de places (si decideixes esperar, no perds la plaça assignada i, per tant, no cal que et matriculis)
  • Acceptar com a vàlida l'opció assignada realitzant el tràmit Assignació definitiva
 • Si en la 2a assignació has estat assignat/da de la 2a a la 8a preferència, tens dues opcions:
  • Martricular-te a l'opció assignada
  • Esperar a les següents assignacions de places per veure si millores, activant el tràmit "Continuar en el procés d'assignació de places". Hauràs de matricular-te per no perdre la plaça assignada en aquesta 2a assignació.
 • Si en qualsevol de les assignacions t'assignen la teva 1a opció, ja podràs matricular-te i haurà acabat el teu procés de Preinscripció Universitària.

Tens problemes amb el web d'Accesuniversitat? T'aconsellem que contactis amb l'Oficina de d'Accés a la Universitat o amb qualsevol de les seves seus:

*Oficina d'Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d'atenció: Tot l'any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d'altres seus: Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona, Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.