Consells i recomanacions

Consells per triar què estudiar:

  • Estudia el que realment t'apassioni, et mogui o t'il·lusioni. No hi ha res com gaudir de la teva feina per transmetre la passió a altres persones. No deixis que t'influeixin les opinions dels altres o ‘els estudis amb més sortides'.
  • És possible estudiar tot i que, en principi, la teva situació econòmica no t'ho permeti. Et recomanem que sol·licitis totes les beques que puguis! Creu-nos: són de gran ajuda… I, sí, encara se'n continuen concedint! Parla amb amics o companys que estudiïn o hagin estudiat a la universitat i veuràs com molts n'han rebut alguna vegada.
  • Que tampoc et pari el fet que estudiar et porti lluny de casa, dels amics i de la família. Tot aquest esforç tindrà una recompensa final. Si creus que has de marxar fora, encara que sigui només per un semestre o a fer les pràctiques finals, no ho dubtis! Espavilar-te i veure món seran experiències de les quals mai et penediràs.
  • "Ets tu i només tu qui et dirigeix. Els altres només són acompanyants".

Aquí tens alguns dels referents més joves de la cultura catalana, que t'expliquen la seva experiència a la universitat. Vols escoltar tots els nostres testimonis?

 

{"preview_thumbnail":"/preparatsllestos/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/pqzlN9gql90.jpg?itok=pv_ePS9E","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=ajLznmMYdPk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

{"preview_thumbnail":"/preparatsllestos/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/bCkCYcAbDuo.jpg?itok=j9WU7KwN","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=7Nkxznxr6bA","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.