Professorat Universitari

Plans d’estudis, sortides professionals, pràctiques al món laboral, consells professionals… el professorat universitari dels Graus és qui et pot donar la informació més tècnica de la carrera que vulguis estudiar. Per això contactem amb professors i professores universitaris a l’hora de contestar els dubtes que ens envieu.

El seu assessorament és imprescindible, ja que molts d’ells i elles tenen una visió multidisciplinària del seu àmbit d’estudi: no només són docents, sinó que també són o han sigut professionals del seu sector, investigadors en grups de recerca o empresaris i emprenedors!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.