Verificació de la qualificació i nova correcció

CREUS QUE LA NOTA D'ALGUN EXAMEN DE LA SELE NO ÉS LA QUE ET MEREIXES?

Des del mateix portal Accesuniversitat pots sol·licitar els tràmits de la nova correcció o la verificació de la qualificació. Si ho creus necessari, pots demanar la revisió de més d'un examen però mai tots dos tràmits en un mateix examen. O un o l'altre!

Consulta les dates de nova correcció i verificació de la qualificació d'exàmens de Selectivitat!

COM FUNCIONEN LA NOVA CORRECCIÓ I LA VERIFICACIÓ DE LA QUALIFICACIÓ DE LA SELE?

La nova correcció és l'equivalent a demanar una segona correcció dels exercicis que has fet a un examen de la selectivitat. Aquesta sol·licitud és l'adequada quan creguis que els teus exercicis podrien haver estat més ben puntuats. Aquesta nova correcció la farà un professor diferent del que ho va fer primer. Si la nova nota variés 2 o més punts, encara un altre professor faria una tercera correcció. Si no estàs d'acord amb la nova correcció, podràs demanar una reclamació.

La verificació de la qualificació serà el tràmit que hauràs de sol·licitar quan creguis que a la teva qualificació hi ha hagut errors d'aspectes administratius durant la correcció, per exemple, si penses que s'han descuidat d'avaluar-te una resposta, que el professor corrector hagi comptat malament la puntuació dels exercicis o, en definitiva, possibles errors formals (no de continguts).

Important

La nova correcció té un perill que has de tenir en compte: la teva nota pot pujar, però també pot baixar. La nota que obtindràs després d'aquesta correcció serà el resultat de la mitjana aritmètica de la primera i la segona. Si hi hagués una tercera correcció, es tractaria d'una mitjana aritmètica de totes tres notes.

Important

A la verificació de la qualificació la nova nota substituirà la primera i mai podrà ser més baixa, ja que no s'estarà valorant el contingut de les teves respostes sinó els aspectes formals de l'examen.

*Oficina d'Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 14, planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d'atenció: Tot l'any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d'altres seus: Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona, Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.