PAP dels Graus de Mestre

Ja saps que per matricular-te als graus en Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Primària, has d'aprovar la Prova d'Aptitud Personal (PAP)?

La PAP dels graus de Mestre consisteix en dos exàmens: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica. Són obligatoris, vinguis de Batxillerat o de CFGS, i vulguis accedir a una universitat pública o privada! T'ajudem a preparar-los?

Important

No saps si estàs exempt/a de presentar-te a les PAP? Informa't!

Dates i terminis de la PAP

Curs 2020-2021:

  • Convocatòria ordinària: 25 d'abril
  • Convocatòria extraordinària: 16 de juliol

COM APROVAR LES PAP?

Vols saber com és el curs? Mira aquest vídeo-resum amb l'opinió dels i les estudiants que l'han fet:

ALTRES RECURSOS:

  • Una selecció d'exàmens de llengua catalana de la selectivitat perquè et posis a prova.
  • Un mapa d'aprenentatge de català per detectar els teus punts febles i treballar-los a partir de recursos d'aprenentatge d'accés obert. Gràcies a aquest mapa podràs treballar aspectes habituals de l'examen com l'ortografia, la pronúncia, el vocabulari, la comprensió lectora o l'expressió oral, entre d'altres. Els enllaços que trobaràs al mapa et dirigiran a webs plenes d'exercicis gratuïts per poder practicar. Pots seguir el nostre itinerari o crear-ne un de personalitzat segons allò que vulguis reforçar!
  • Assessorament presencial i en línia sobre la llengua catalana a l'Aula d'Autoaprenentatge de la UVic: presenta't, digue'ns quines dificultats tens i et faran un pla de treball personalitzat per resoldre-les. Sol·licita-ho!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals